Totum Kropsterapi

Jeg er under uddannelse til Totum kropsterapeut, og søger personer til elevbehandlinger. Uddannelsen tager et år, og jeg er færdiguddannet 28. August 2021.

Uddannelsen er tænkt som et supplement til mit arbejde med folk i psykoterapi. Her oplever jeg af og til, at det der er overgået klienten i de tidligere år er godt gemt i kroppen og at det er svært at erindre eller sætte ord på rent kognitiv. Derved opleves der ikke den ønskede fremgang ved den
almindelige samtaleterapi. Men da kroppen husker det hjernen ikke kan fremkalde, oplever jeg en anderledes forløsning ved det kropsterapeutiske.

Men alle kan have gavn af kropsterapi. Vi befinder os alle i en travl hverdag, hvor vi har svært ved at sige fra, og give slip, og derved ofte ikke mærker efter, hvad vi virkelig har brug for. Dette sætter sig som spændinger i kroppen og kan udløse fald og forvridninger. Så kommer du med smerter udløst af en forvridning, kan det i virkeligheden dreje sig om en manglende evne til et mærke egne behov. Og i kropsterapien går vi efter den bagvedliggende årsag og ikke kun efter at behandle symptomerne.

Som ved alle andre af min uddannelser, går jeg selv vejen. Jeg får selv behandlinger. Både af mine medstuderende, af underviserne, samt af færdig uddannede kropsterapeuter. Så jeg ved hvilken vej du begiver dig ud på, og vil også her gerne blidt følge dig.

Hvad er kropsterapi?
Kropsterapi tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, hvor mennesket ses som en helhed, hvor der er sammenhæng mellem krop og psyke.
Kort fortalt betyder det, at hvis vi går med nogle psykiske og følelsesmæssige påvirkninger, det kan være stress, angst, depression, sorg, nervøsitet,
vrede eller gamle traumer, så sætter det sig som fysiske smerter, spændinger eller uro i kroppen.
Og omvendt kan fysiske smerter påvirke vores psykiske tilstand. Derved kommer vi ofte i en ond cirkel, der kan være svært at komme ud af. Derfor er det væsentlige i kropsterapi, at vi sammen finder ind til roden af problemet, frem for kun at behandle smerterne.
I behandlingen kombineres flere forskellige teknikker. Blandt andet bruges der dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse. Samtidig aktiveres lymfesystemet, og i samspil med de andre teknikker får kroppen nu en mulighed for at restituere og helbrede sig selv. Den vil udskille ophobede affaldsstoffer, og genetablere forbindelsen mellem krop og hoved.

Vores følelser sidder i kroppen, og kroppen husker det, der er overgået os, også før vores kognitive hjerne havde muligheden for at sætte ord på oplevelserne. Derfor vil du muligvis opleve, at når jeg trykker på din krop, skabes der kontakt til dine følelser. Der kan også dukke gamle hengemte følelser og måske erindringer op. Sammen med en vedvarende pulsering eller dybt tryk og en guidning på din vejrtrækning, så du på ny oplever at kunne være sammen med disse følelser og erindringer, vil du under en behandling opleve, at det der før kunne være spændt, efterfølgende føles frit og fuldt af bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen og kunne bruge denne kontakt til at rumme dét, der før føltes overvældende.

Hvordan foregår behandlingen?
Jeg starter med en indledende samtale, hvor du fortæller om dine problemer, og hvor du fysisk og psykisk har ondt. Herefter lægger du dig på en briks kun iført undertøj, med et tæppe over.
Behandlingen starter med pulserende massage som følges op af de ovennævnte teknikker.
En vigtig del af behandlingen er at guide dig i åndedrættet, idet den rette åndedrætsteknik, kan hjælpe dig til at slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af kropslig frihed og indre ro.
Efter behandlingen tilbydes du et glas vand, som hjælp til at få skyllet de ophobede affaldsstoffer ud af kroppen. Og vi tager en snak om hvilke følelser og tanker, du kom i kontakt med under behandlingen. Denne snak kan også foregå løbende under behandlingen, alt efter hvilke impulser du får, og hvad du ellers kommer i kontakt med.

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der kan behandle eller lindre følgende fysiske og psykiske besvær:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Fysiske skader
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed
    og meget mere

Da jeg i dit forløb er under uddannelse, og erhverver mig nye teknikker og erfaringer der løbende skal inddrages i behandlingen, vil der være en differentieret pris.

Prisen for behandlinger der modtages:

Indtil 31. december 2020                                    250,-
Fra 1. januar 2021 til 31. maj 2021                    350,-
Fra 1. juni 2021 til 31. august 2021                   450,-
Fra 1. september 2021                                         650,-

En behandling varer 90 minutter, fra du træder ind ad døren, til du går ud igen. Selve behandlingen på briksen varer ca. 70 min.

Du bestemmer hvor mange behandlinger du modtager. Men det vil være hensigtsmæssigt for dig, at binde dig for 6 behandlinger, da jeg under uddannelsen, med de løbende nyerhvervede teknikker, kontinuerligt kan tilbyde noget nyt. Og du giver langsomt slip på det der ligger fastlåst
inde i dig. Det er en proces der kan sammenlignes med sommerfuglen der går fra larve til puppe til sommerfugl. Den skal have sin tid. Og intet kan forceres.

Er du interesseret sender du en besked
til 28152500
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os