Access Bars

Når du får en Access Bars behandling hos mig ligger du fuld påklædt på en blød briks, imens 32 energipunkter (kaldet ”bars”) rundt omkring på dit hoved blidt berøres. Disse energipunkter relaterer til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, kontrol, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Ved den blide berøring af disse punkter, opløses de fastlåste tankemønstre og blokeringer, du bevidst eller ubevidst har opsat for dig selv på disse områder igennem dit liv. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn imens, og kan opleve at du kommer i en dyb tilstand af stilhed eller ro. Behandlingen foregår som udgangspunkt i stilhed, men får du lyst til at dele de fornemmelser, følelser og tanker der kommer til dig, er du også meget velkommen til det.

Det største formål med Access Bars er, at du blot skal tage imod uden selv at yde eller gøre noget. Det styrker din evne til blot at være. Hvilket ofte er svært i den stressede tilværelse vi befinder os i, hvor vi hele tiden skal yde og bidrage.

I en Access Bars behandling sænkes hastigheden på dine hjernebølger, som bringer dig i en meditativ tilstand der aktiverer kroppens selvhelbredende kraft. Samtidig ryddes der op på din mentale harddisk. Hvilket får mange til at beskrive at de oplever det, som om de har svært ved at tænke ”lineært” under behandlingen. At det føles som om hjernen er under opbygning.
Man siger at efter en Access Bars-behandling, er du i værste fald lige så afslappet som efter en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv.

Alle vil på en eller anden måde have god effekt af en Access Bars behandling, men noget af det som det er specifik gavnligt til er:

  • Stress
  • Søvnløshed
  • Indre uro
  • Modløshed
  • Tristhed
  • Tanker der kører i ring
  • Negative tanker
  • Rumination
  • Besvær med at holde fokus

En behandling vil give dig større indre ro, øget indlæringsevne og et forbedret fokus. Samtidig vil du opleve reduceret stress og mindre tankemylder, og du vi opleve en øget evne til at være i nuet. Du vil også få en bedre nattesøvn og mærke at dit selvværd bliver styrket.

Access Bars har også en positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser og har vist sig at være en nem og effektiv behandling til børn med ”bogstavsdiagnoser” som ADHD og ADD. Her er det en kæmpe fordel at behandlingen foregår fuldt påklædt, og at den ikke kræver noget af børnene. Og der er ingen nåle der gør ondt, men blot en blid berøring af deres hoveder.

En Access Bars behandling hos mig varer 90 min og starter og slutter med en kort samtale.
Det er også muligt at kombinere Access Bars og terapi. Her vil en behandling vare 120 minutter og hvordan der fordeles samtale og behandling aftales i samråd med dig. Access Bars behandlingen kan her hjælpe til at komme bag ved de forsvar du naturligt bringer med ind i terapirummet og få klarhed på hvilke emner der i terapien vil være hensigtsmæssigt at arbejde med.

Access Bars er ligeledes godt foreneligt med Mindfulness, og en behandling eller to vil kunne hjælpe dig til at få gang i din meditationspraksis.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os