Profil

Jeg er født i 1974 og opvokset i en arbejderfamilie sammen med fire søskende. Min opvækst var præget af forældre med misbrug og sygdom, hvilket i en tidlig alder gjorde, jeg selv stiftede bekendtskab med psykoterapi. Det ændrede mit liv og mit forhold til mig selv og de kære jeg har omkring mig. I dag kan jeg være MIG på godt og ondt uden skam og følelsen af at være forkert. I dag kan jeg fuldt ud leve det liv jeg gerne vil. Vejen dertil har været lang og er blevet taget i flere etaper, og jeg har i forløbet ofte følt, at der har været uoverkommelige forhindringer på vejen, men min terapeut har blidt været med mig hele vejen. og på samme måde vil jeg gerne være med dig på din vej.

Jeg blev gift i 1996, og er stadig gift med denne skønne mand, og sammen har vi 3 børn. En datter fra 1998 en dreng fra 1999 og en dreng fra 2005.

Som skrevet har jeg i alle årene arbejdet med mig selv terapeutisk, og har haft lysten til at arbejde med, og hjælpe andre til at få samme selvindsigt, ro og udbytte af livet som jeg selv. Derfor påbegyndte jeg i 2013 min uddannelse til psykoterapeut hos Gestaltuddannelser.dk. I maj 2018 blev jeg eksamineret psykoterapeut.

I forbindelse med min egen udvikling kom jeg i kontakt med Mindfulness. Her oplevede jeg, hvordan jeg kunne være til stede i nuet, med alt hvad der er af tanker, følelser og krops fornemmelser, uden at dømme hverken mig selv eller andre. Og jeg erfarede hvor befriende og livsbekræftende et åbent sind og accept af tingenes tilstand er. Dette blev for mig afgørende for min evne til at håndtere problemer, stress og konflikter i det øjeblik de opstod. Og samtidig afgørende for mit arbejde med mig selv terapeutisk.

På det grundlag blev jeg i 2014 Mindfulnessinstruktør fra At Work (www.atwork.dk). Og i 2016 tog jeg en mentor kursus i mindfulnes, i 2017 et pædagogisk mindfulness kursus, og senest er jeg i 2020 certificeret MBKT -terapeut, fra Mindway mindfulness i Randers (mindway-mindfulness.dk).

Som en del af min udvikling tager jeg løbende kurser og går stadig jævnligt i terapi og får supervision, og mindfulness er en integreret del af min hverdag. Jeg gør det ikke kun for mine klienters skyld men også for min egen, så jeg i dag kan føle mig som et rigt og priviligeret menneske.

Jeg er medlem af FaDP – Foreningen af danske Psykoterapeuter, og følger deres retningslinjer for samtaler.

Jeg har mine lokaler på
Sindrupvej 1
7760 Hurup Thy

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os